Política de protecció de dades

La confidencialitat i seguretat de les seves dades personals són fonamentals en la nostra empresa

Política de protecció de dades

ASSESFORM ASSESSORS, S.L. l’informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

ASSESFORM ASSESSORS, S.L. es reserva el dret a modificar la present política, informant-lo prèviament dels canvis que en ella es produeixin a través d’aquest avís.

Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a ASSESFORM ASSESSORS, S.L. perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a la seva petició i informar-lo sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic.

Les dades facilitades per vostè en els camps marcats com obligatoris son necessaris per a poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.

ASSESFORM ASSESSORS, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

ASSESFORM ASSESSORS, S.L. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació que el concerneix, rectificar-la de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic o de comunicació escrita dirigida a: ASSESFORM ASSESSORS, S.L. Av. Martí Pujol, núm. 301, esc 9 local A, Badalona. BARCELONA.